5.7.19

Αυτοκτόνησε στο κελί της η πατροκτόνος της Αγίας Παρασκευής

Με τραγικό τρόπο έκλεισε η συγκλονιστική υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο στις 21 Ιουνίου, όταν μια 35χρονη γυναίκα στην Αγία Παρασκευή έσφαξε τον πατέρα της.
Η γυναίκα που είχε δολοφονήσει τον ίδιο της τον πατέρα πριν περίπου ένα μήνα, βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες  νεκρή στο κελί της…
Οι πρώτες αναφορές λένε πως βρέθηκε κρεμασμένη από το πόμολο της πόρτας και όλα δείχνουν αυτοκτονία, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να εγείρει υποψίες για εγκληματική ενέργεια.
Η γυναίκα είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενη και είχε εγκλειστεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλός 2, στο χώρο δηλαδή των παλαιών γυναικείων φυλακών, που κρατούνται υπόδικες .
Η φυλακή ήταν ανοιχτή και το γεγονός ότι η κρατούμενη έκανε το απονενοημένο διάβημα στο πόμολο της πόρτας, δημιουργεί πάντως προβληματισμό στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους για τις συνθήκες θανάτου και για το να πρόκειται πράγματι για αυτοκτονία.
To χρονικό
Η 35χρονη σκότωσε με ένα μαχαίρι τον πατέρα της προκαλώντας πολλαπλά και θανάσιμα τραύματα στο λαιμό και στο θώρακα του. Στη συνέχεια η γυναίκα προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της, αλλά την τελευταία στιγμή την πρόλαβε η αστυνομία.
Γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο, και βρήκαν πατέρα και κόρη μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η γυναίκα, που είχε χάσει το 2015 την μητέρα της, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Γ. Γεννηματάς».


eleftherostypos

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου