3.3.11

Απέκτησε το 13ο παιδί του σε ηλικία …72 ετών με την ..26χρονη γυναίκα του !


Πέρσι είχε 12 παιδιά. Φέτος τον Ιανουάριο απέκτησε το 13ο του. Αν αυτό το γεγονός σας προκαλεί έκπληξη, τι θα λέγατε αν μαθαίνατε ότι ο πατέρας είναι 72 χρονών.
Ο λόγος για τον Richard Roden από το Walsall, West Midlands στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος πέρσι είχε τη χαρά να αποκτήσει δίδυμα κορίτσια , την Ruby και την Emily, και να γίνει ο γηραιότερος πατέρας διδύμων.
Φέτος, η 26χρονη γυναίκα του Lisa, ναι καλά διαβάσετε, είναι 46 χρονών νεότερη του, έφερε στη ζωή ακόμα ένα μέλος στην οικογένεια, την Madison.
Ο ίδιος ο Richard Roden αποκαλύπτει ότι στο σεξ αισθάνεται σαν εικοσάρης ενώ δεν έχει πάρει ποτέ του Viagra. Μάλιστα η σύλληψη έγινε σε όλες τις περιπτώσεις με φυσιολογικό τρόπο. Ο ηλικιωμένος έχει κάνει τρεις γάμους ενώ προσέχει τη διατροφή του, δεν καπνίζει και δεν καταναλώνει αλκοόλ.
Από την πλευρά της η γυναίκα του Lisa δηλώνει ότι παρόλη τη μεγάλη διαφορά στην ηλικία τους δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη σχέση τους και ότι ο Richard είναι πολύ καλός πατέρας. «Είμαστε όπως οποιοδήποτε άλλο ερωτευμένο ζευγάρι». onlycy.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου