4.3.11

Πυροβόλησαν 22χρονο μπροστά στη μητέρα του !!

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών που πυροβόλησαν έναν 22χρονο στο σπίτι του στο Καναλάκι Πρέβεζας, μπροστά στα μάτια της μητέρας του. Ο νεαρός μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Οι άγνωστοι πριν μπουν στο σπίτι της οικογένειας , έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου για να χαθεί κάθε επικοινωνία. Στη συνέχεια πυροβόλησαν με πιστόλι τρεις φορές τον 22χρονο, ο οποίος εκείνη την ώρα διάβαζε.
Την ίδια στιγμή μπήκε στο σπίτι και η μητέρα του, από την οποία οι δράστες άρπαξαν την τσάντα της και τράπηκαν σε φυγή.
Η γυναίκα η οποία αντίκρισε τον γιο της αιμόφυρτο στο δάπεδο, παρά τον πανικό στον οποίο βρισκόταν βρήκε το κουράγιο και κάλεσε σε βοήθεια και οι γείτονες που προσέτρεξαν μετέφεραν αρχικά τον 22χρονο στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.
Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων πρόκειται για δύο αλλοδαπούς που εργάζονται στην περιοχή.
Ιδιαίτερα σοβαρή κρίνεται από τους γιατρούς η κατάσταση του 22χρονου, γι αυτό και οι γιατροί του νοσοκομείου Πρέβεζας έκριναν αναγκαία την μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Η οικογένεια διατηρεί δύο κοσμηματοπωλεία στην περιοχή και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι δράστες έφυγαν παίρνοντας και σημαντικό αριθμό χρυσαφικών που υπήρχαν στο σπίτι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου