3.3.11

Θυσία στον βωμό του Καθήκοντος !!

Από την Αντωνία Μπούζα
Η εν ψυχρώ δολοφονία δύο νέων αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ ,σε συμπλοκή με κακοποιούς στην περιοχή του Κηφισού, είναι ένα ακόμη χαστούκι στην οργανωμένη πολιτεία και στους θεσμούς.
Το κράτος παρακολουθεί τα θλιβερά συμβάντα ανίκανο να παρέμβει δυναμικά και να εξασφαλίσει την απαιτούμενη ηρεμία και ασφάλεια στους κατοίκους του.
Βορά στην αποφασιστικότητα των στυγερών δολοφόνων, των κακοποιών , του οργανωμένου εγκλήματος ,των τρομοκρατών , της τυφλής βίας είναι για μία ακόμη φορά αθώοι.
Δύο νέα παιδιά που θεώρησαν ότι "έφτιαξαν" τη ζωή τους εισερχόμενοι στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας τώρα, κείτονται νεκροί.
Aπό τη μία έχουμε ένα κράτος ανήμπορο , θλιβερό , αδύναμο και από την άλλη, όλους εμάς να αναρωτιόμαστε τι φταίξαμε και τα παιδιά μας χάνονται , η ζωή μας κινδυνεύει , τα εισοδήματά μας εξανεμίζονται , η καθημερινότητά μας γίνεται δύσκολη και πιεστική, η χαρά της ζωής χάθηκε...Γιατί?
Γιατί εμπιστευθήκαμε τις τύχες μας στα χέρια ανεπαρκών πολιτικών , γιατί την ώρα των αποφάσεων είμασταν απλοί παρατηρητές και όχι συμμέτοχοι!
Γιατί απογοητευθήκαμε και αποστασιοποιηθήκαμε απο τη μέγιστη δημοκρατική διαδικασία -την εκλογική- και δώσαμε τη δύναμη σε μικρούς ανθρώπους να μας κυβερνήσουν.
Γι αυτό και χάσαμε τη χαρά μας , το γέλιο μας , τις πολύτιμες ζωές νέων ανθρώπων!! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει!!!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου