" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

3.3.11

Δηλώσεις Νάντιας Ι. Γιαννακοπούλου για τον πρόσφατο θάνατο των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Η ελλιπής και βραχεία εκπαίδευση που παρέχεται στο σώμα των Ειδικών Φρουρών και η ανεπαρκέστατη προστασία με τα υλικοτεχνικά μέσα που τους παρέχεται, όχι μόνο τους δημιουργεί προβλήματα στο να επιτελέσουν αποτελεσματικά το έργο τους, αλλά δυστυχώς τους καθιστά απροστάτευτους απέναντι στους κινδύνους που αντιμετωπίζουν καθημερινά.
Ο τραγικός θάνατος των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δυστυχώς, το επιβεβαίωσε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.
Θα ήθελα να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των δύο παιδιών που εκτελέστηκαν εν ώρα καθήκοντος, αλλά και στην ευρύτερη οικογένεια της ελληνικής Αστυνομίας.
Στην ουσία αυτά τα νέα παιδιά καλούνται να κάνουν την δουλειά ενός αστυνομικού, χωρίς την απαραίτητη εκπαίδευση που λαμβάνει κάποιος στην Σχολή Αστυφυλάκων ή Αξιωματικών Αστυνομίας, χωρίς την αντίστοιχη επαγγελματική εξέλιξη και χωρίς τις αντίστοιχες οικονομικές απολαβές.
Τα ακραία περιστατικά βίας, τα οποία εντείνονται ακόμη περισσότερο σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, επιβάλλουν την συνετή και υπεύθυνη διαχείριση και αντιμετώπιση της αύξησης της εγκληματικότητας από την Πολιτεία.
Η ασφάλεια είναι ελευθερία, ο φόβος είναι σκλαβιά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου