4.3.11

Μαθήτρια στη Λάρισα γέννησε μέσα στο γήπεδο βόλεϊ !

Το έκρυβε επιμελώς από όλους. Βοηθούσε σε αυτό και η σωματοδομή της. Την πρόδωσαν όμως οι πόνοι της γέννας που ήρθαν μέσα στο γήπεδο την ώρα του αγώνα! Ο λόγος για μια αθλήτρια-μαθήτρια Λυκείου στην Αγιά Λάρισας η οποία -όπως αναφέρει το kosmoslarissa.gr- γέννησε πριν από λίγες ημέρες μέσα στο γήπεδο προκαλώντας έκπληξη και πανικό σε όλους! Η νεαρή κοπέλα δεν ήθελε να αποκαλύψει σε κανέναν ότι είναι έγκυος και -βοηθούμενη από τη σωματοδομή της που δεν άφηνε να φανεί η εγκυμοσύνη ούτε σε προχωρημένο στάδιο- αποφάσισε να κρατήσει μέσα της το μυστικό και συνέχιζε κανονικά τόσο το σχολείο όσο και τον αθλητισμό.
Τις προάλλες, όμως, οι πόνοι της γέννας την επισκέφθηκαν μέσα στο γήπεδο του βόλεϊ με αποτέλεσμα άπαντες να αιφνιδιαστούν (από το τιμ της ομάδας μέχρι τους θεατέ και τους αντιπάλους) καθώς κανείς όχι μόνο δε γνώριζε αλλά δεν είχε καταλάβει και τίποτα…!
Μετά τον πρώτο πανικό, όμως, όλοι επιστρατεύτηκαν για να βοηθήσουν να έχει μια καλή γέννα η νεαρή κοπέλα. Όπερ και εγένετο, αφού το μωράκι γεννήθηκε υγιέστατο. Παράλληλα, αποκαλύφθηκε και ο (με το ζόρι) ενήλικας πατέρας του μωρού αφού το αναγνώρισε μαζί με την οικογένειά του! Αυτό που σχολίαζαν όλοι μετά την ευτυχή κατάληξη της εγκυμοσύνης ήταν ότι αφού γεννήθηκε στο γήπεδο, το μωρό δε μπορεί να γίνει παρά ένας μεγάλος αθλητής…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου