4.3.11

Ξενύχτησες; Κάνε ένα σέρβις-εξπρές !!

Εάν το χθεσινοβραδινό πάρτι ήταν πολύ έντονο, την επόμενη μέρα θα χρειαστείς οπωσδήποτε να κάνεις κάτι για να... ανοικοδομήσεις την εικόνα σου.
Δες πώς γίνεται:
1. Κοκκινισμένα μάτια: Η έκθεσή σου στο κάπνισμα, η κατανάλωση αλκοόλ και το ξενύχτι διαστέλλουν τα μικροσκοπικά αγγεία των ματιών σου δημιουργώντας ορατά αιματώματα. Στάξε λίγες σταγόνες κολλύριο για να μειωθεί ο ερεθισμός και άπλωσε μια ανοιχτόχρωμη πούδρα στις εσωτερικές γωνίες των ματιών, προσθέτοντας και μια ουδέτερη σκιά στις βλεφαρίδες σου.
2. Πρησμένα μάτια: Οι ίδιες αιτίες που προαναφέρθηκαν διεγείρουν τα αγγεία της ευαίσθητης επιδερμίδας προκαλώντας οιδήματα. Τοποθέτησε την κρέμα ματιών σου στο ψυγείο για 10 λεπτά και άπλωσε μια γενναία στρώση στην περιοχή.
3. Μαύροι κύκλοι: Τίποτε περισσότερο δεν υποδεικνύει ότι βρίσκεσαι σε φάση χανγκόβερ από ένα ζευγάρι μάτια σαν του ρακούν. Και πάλι η υπεραιμάτωση των αγγείων κάνει την επιδερμίδα του κάτω βλέφαρου να φαίνεται σχεδόν μοβ. Εκμεταλλεύσου αυτή την απόχρωση περνώντας ένα απαλό κονσίλερ και άπλωσε από πάνω μια ουδέτερη πούδρα.
4. Ωχρή επιδερμίδα: Η απολέπιση με ένα κοκκώδες scrub θα τονώσει την κυκλοφορία του αίματος και θα σου χαρίσει άμεσα μια ροδαλή όψη.
5. Πρησμένο πρόσωπο: Για να εξαφανίσεις το πρήξιμο, ανακάτεψε το χυμό ενός λεμονιού σε ένα ποτήρι παγωμένο νερό, μούλιασε μέσα στο ποτήρι ένα μαντίλι και, αφού το στύψεις, άπλωσέ το στο πρόσωπο για 10 λεπτά. Στη συνέχεια επανάλαβε μερικές φορές ακόμη.
6. Σπυράκια: Οι ερεθισμοί έπειτα από μια κραιπάλη δημιουργούν συχνά σπυράκια. Άπλωσε μια κρέμα κατά της ακμής με υφή που επιτρέπει το μακιγιάζ σου να στέκει και αφού απορροφηθεί, πέρασε ένα ελαφρύ foundation και λίγη πούδρα.
7. Γραμμές και ρυτίδες: Δε μιλάμε γι' αυτές της πρόωρης γήρανσης αλλά για εκείνες που σου μένουν όταν έχεις πέσει στο κρεβάτι μπρούμυτα. Ένα ήπιο μασάζ με πλούσια λοσιόν προσώπου με αιθέρια έλαια αρκεί για να τις εξαφανίσεις σε 10 λεπτά.
8. Μαλλιά που δεν ξεμπερδεύονται: Ψέκασέ τα καλά με ένα σπρέι σιλικόνης και κάνε μασάζ, περνώντας τα χέρια σου απαλά ανάμεσα στις μπλοκαρισμένες μπούκλες. Μετά βούρτσισε όσο πιο προσεκτικά γίνεται για να ξαναπάρουν πάλι την κανονική τους φόρμα χωρίς τραυματισμούς.
9. Μαλλιά που μυρίζουν: Εάν δεν έχεις χρόνο για λούσιμο, μεταμόρφωσε τα… καπνισμένα σου μαλλιά με το εξής κόλπο: πασπάλισέ τα με μαγειρική σόδα, γύρνα το κεφάλι σου κάτω και βούρτσισέ τα για να φύγει η σκόνη. Κατόπιν, άπλωσε πλούσια στρώση hair spray με αλκοόλ και τίναξέ τα δυνατά καθώς ανεβάζεις το κεφάλι σου. Είσαι έτοιμη! newpost.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου