4.3.11

Ολιγόωρη κατάληψη του ΠΕΚΑ Μεγαλόπολης από εργαζομένους !!

Με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε, το πρωί, κατάληψη στα γραφεία του Περιφερειακού Κλιμακίου Ασφάλισης (ΠΕΚΑ) στη Μεγαλόπολη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί με την έλλειψη γιατρών στα ΠΕΚΑ Μεγαλόπολης και Τρίπολης και το ΓΑΠ Καλαμάτας. Η κατάληψη ξεκίνησε στις 7 το πρωί και έληξε στις 10:30.
Όπως επεσήμανε, με δηλώσεις του, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σαράντος Αλεξανδρής «η κατάσταση είναι απαράδεκτη και απελπιστική. Καλούμε την διοίκησης του ΤΑΥΤΕΚΩ να προκηρύξει θέσεις μονίμων ιατρών και όχι συμβασιούχων για να υπάρξει συνεχή και απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών υγείας στους ασφαλισμένους».
Ο κ. Αλεξανδρής σχολιάζοντας το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου που καταδικάζει της καταλήψεις κτιρίων δήλωσε ότι «οι αποφάσεις του Τατούλη θα μείνουν στα χαρτιά» και το χαρακτήρισε «μνημείο αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων».
Τέλος, με αφορμή την απόφαση του φαρμακευτικού συλλόγου Αρκαδίας να διακόψει από τις 10 Μαρτίου την χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους της ΔΕΗ και του Δημοσίου κάλεσε το ΤΑΥΤΕΚΩ και τον ΟΠΑΔ να εξοφλήσουν τα χρέη στους φαρμακοποιούς για να μην υπάρξει ταλαιπωρία των ασφαλισμένων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου