3.3.11

Ελλείψεις γιατρών στα ΠΕΚΑ της Αρκαδίας !!

Ελλείψεις γιατρών παρατηρούνται στα ΠΕΚΑ της Αρκαδίας. Ετοιμάζουν αύριο διαμαρτυρία οι ασφαλισμένοι του ΤΑΥΤΕΚΩ στη Μεγαλόπολη. Εδώ και αρκετούς μήνες δεν υπάρχει πλήρης επάνδρωση με γιατρούς, μάλιστα για κάποιους μήνες δεν υπήρχαν καθόλου γιατροί, στα Περιφερειακά Κλιμάκια Ασφάλισης (ΠΕΚΑ) της ΔΕΗ σε Μεγαλόπολη και Τρίπολη.
Η ανησυχία των ασφαλισμένων του ΤΑΥΤΕΚΩ, τραπεζοϋπαλλήλων, υπαλλήλων της ΔΕΗ και άλλων, είναι μεγάλη, αφού με έγγραφο που κοινοποίησε το ταμείο στα ΠΕΚΑ, αναφέρει ότι προχωρά σε αναστολή των πληρωμών μέχρι νεωτέρας.
Το Εργατικό κέντρο Αρκαδίας με ανακοίνωσή του σημειώνει ότι, ''γιατροί δεν υπάρχουν, χρήματα δεν υπάρχουν, άρα εύλογα αναρωτιούνται οι ασφαλισμένοι της ΔΕΗ (εργαζόμενοι - συνταξιούχοι) ποιες είναι οι παρεχόμενες υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνουν; Έλεος πια. Οι ασφαλισμένοι δεν ανέχονται τα χάλια του ασφαλιστικού μας φορέα''.
Το Εργατικό κέντρο ζητά, ''να υπάρξει άμεσα κάλυψη με γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων στο ασφαλιστικό μας στα ΠΕΚΑ Μεγαλόπολης - Τρίπολης και το ΓΑΠ Καλαμάτας. Να υπάρξει προκήρυξη για κάλυψη με μόνιμους γιατρούς στα ΠΕΚΑ κάτι που θα συμβάλλει στην συνεχή και απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών υγείας στους ασφαλισμένους. Να υπάρξει άμεσα η απρόσκοπτη χορήγηση παροχών στους ασφαλισμένους. Κύριοι του Υπουργείου και του ΤΑΥΤΕΚΩ δώστε λύση ΤΩΡΑ γιατί η οργή των ασφαλισμένων δεν θα ελέγχετε σε λίγο''. Με αφορμή τα προβλήματα αυτά το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, τα σωματεία της ΔΕΗ στο ενεργειακό κέντρο Μεγαλόπολης και ο τοπικός σύλλογος συνταξιούχος, έχουν εξαγγείλει για αύριο το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΠΕΚΑ της Μεγαλόπολης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου