4.3.11

Αλίκη Αρβανιτίδη: «Αν λεγόταν Μήτσος, ο Πασχάλης, δεν θα γύριζε να τον κοιτάξει» !

Δεν έχει τέλος η διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο ζεύγος Αρβανιτίδη και την Ουρανία Τουτουντζή γύρω από το θέμα της πατρότητας, του παιδιού που έφερε στη ζωή πριν από έξι χρόνια η 46χρονη πανεπιστημιακός.
Χθες, η Αλίκη Αρβανιτίδη και η Ουρανία Τουτουντζή συναντήθηκαν στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, όπου συζητήθηκε η αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση διά του Τύπου, που κατέθεσε η δεύτερη (με την οποία ζητά να της καταβληθεί το ποσό των 750.000 ευρώ), και διασταύρωσαν τα ξίφη τους χωρίς να ανταλλάξουν ούτε βλέμμα!
Πρώτη προσήλθε για να καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση μια φίλη της 46χρονης γυναίκας. Η μάρτυρας αναφέρθηκε στην ηθική και επαγγελματική βλάβη την οποία ισχυρίζεται πως υπέστη η κυρία Τουτουντζή εξαιτίας των δημοσιευμάτων και των δημόσιων τοποθετήσεων του γνωστού τραγουδιστή, ενώ αποκάλυψε ότι μετά την θετική ένδειξη του τεστ DNA που έδειξε ότι ο Πασχάλης είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, ο γνωστός καλλιτέχνης πρότεινε στην 46χρονη να το αναγνωρίσει ο αδελφός του!
Όμως, η κατάθεση που προκάλεσε πολλά Ρίχτερ στο δικαστήριο ήταν εκείνη της Αλίκης Αρβανιτίδη. Με «καρφιά» και σκληρές δηλώσεις η σύζυγος του γνωστού καλλιτέχνη καταφέρθηκε εναντίον της πανεπιστημιακού κατηγορώντας την ότι πολύ καιρό πριν είχε βάλει στόχο να συνάψει σχέση με τον άντρα της, ενώ αποκάλυψε ότι μετά την τροπή και τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα ο δημοφιλής τραγουδιστής αποπειράθηκε δύο φορές να αυτοκτονήσει!
Πρόεδρος: Γιατί μια γυναίκα 40 ετών να μπει στη διαδικασία να ονοματίσει για πατέρα του παιδιού της τον κ. Αρβανιτίδη ενώ ήξερε ότι κινδύνευε να εκτεθεί;
Αλίκη Αρβανιτίδη: Αν λεγόταν Μήτσος και όχι Πασχάλης, δεν θα γύριζε να τον κοιτάξει!
Πρόεδρος: Πρέπει να την καταλάβετε κι αυτή. Κι εσείς γυναίκα είσαστε.
Αλίκη Αρβανιτίδη: Δεν την αποπλανήσαμε, κυρία πρόεδρε. Ήταν 40 ετών τότε, δεν ήταν κανένα κοριτσάκι 16 χρονών.
Πρόεδρος: Ακόμη κι αυτό να έγινε, δεν ήταν μόνη της…
Αλίκη Αρβανιτίδη: Δεν φταίνε οι άντρες, κυρία πρόεδρε!
Η κ. Αρβανιτίδη επανέλαβε ακόμη στο δικαστήριο ότι το τεστ πατρότητας έγινε υπό αδιαφανείς συνθήκες, ενώ τόνισε για άλλη μια φορά ότι ο σύζυγος της είχε μία και μοναδική ερωτική συνεύρεση με την 46χρονη καθηγήτρια πανεπιστημίου. Το δικαστήριο αναμένεται να εκδώσει απόφαση. Espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου