3.3.11

Αγρότης ασέλγησε σε 9 ανήλικες τάζοντας καριέρα στο μόντελινγκ !

Τα θύματα ηλικίας 14-16 ετών τα γνώρισε μέσω …Facebook !
Kάθειρξη 13 χρόνων και χρηματική ποινή 90 χιλιάδων ευρώ επέβαλλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε έναν 33χρόνο αγρότη που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.
Ο κατηγορούμενος γνώριζε τα θύματα, ηλικίας από 14 έως 16 χρονών, μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δυκτίωσης όπου παρουσιαζόταν ως σύμβουλος μόδας και φωτογράφος πρακτορείου μοντέλων. Έπειθε τις κοπέλες φωτογραφηθούν γυμνές και να συνευρεθούν ερωτικά μαζί του, με την υπόσχεση ότι θα κάνουν καριέρα στο μόντελινγκ.
Στο εδώλιο του δικαστηρίου κάθισε με τις κατηγορίες της παραγωγής και κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, σωματεμπορίας κατά συρροή σε βάρος ανηλίκων, αποπλάνησης ανηλίκων και των ασελγών πράξεων σε βάρος ανηλίκων.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 33χρόνος ασέλγησε σε βάρος 9 κοριτσιών. Συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο στα Εσωβάλτα Πέλλας, έπειτα από καταγγελία ενώ μέσα σε αποθήκη που είχε μετατρέψει σε φωτογραφικό στούντιο βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τα ανήλικα θύματα του.
Στην απολογία παραδέχτηκε τις πράξεις του λέγοντας ότι απλά ικανοποιούσε τις σεξουαλικές ορέξεις του. Ελευθεροτυπία

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου