5.3.11

Επιστολή φωτιά της λιμενοφύλακα που καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση !

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η αποκάλυψη του Flashnews.gr, ότι υψηλόβαθμος στέλεχος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, αποπειράθηκε να παρενοχλήσει σεξουαλικά μια συνάδελφό του ενώ και με μηνύματα στο τηλέφωνο παρενοχλούσε και γνωστή δημοσιογράφο του Ηρακλείου.
Σήμερα αποκαλύπτουμε την επιστολή που απέστειλε η λιμενοφύλακας στο blog Πειρατικό. Η ιστορία έχει πάρει ήδη το δρόμο της εσωτερικής διερεύνησης καθώς διενεργείται ΕΔΕ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η καταγγελία ευσταθεί
Στην επιστολή της που δημοσιοποιεί στο blog η λιμενοφύλακας αναφέρει:
«Το ζήτημα για το οποίο επιθυμώ να σας απασχολήσω λιγάκι , σας έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν και είναι εξαιρετικά σοβαρό και όσον αφορά την ποινική του διάσταση αλλά και για την ηθική και υπηρεσιακή του παράμετρο ….. και ακούει στο όνομα « σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας».
Για τη πρώτη αυτή παρέμβαση μου, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το θέμα αφορά το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και ειδικότερα συγκεκριμένα άτομα ( αξιωματικούς και μη ) οι οποίοι βασιζόμενοι στο δήθεν αξίωμα τους , έχουν μπερδέψει την υπηρεσιακή ζωή με την προσωπική ζωή της κάθε συναδέλφου.
Για να γίνω όμως περισσότερο συγκεκριμένη, οφείλω να σας ενημερώσω ότι το θέμα έχει τεθεί κα παλαιότερα υπόψη και στον κύριο Λιμενάρχη Ηρακλείου από την ένωση προσωπικού ΛΣ ανατολικής Κρήτης , αλλά ουδέν βελτιώθηκε.
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να αναρτηθεί η παρούσα επιστολή στο blog σας και ευελπιστώ ότι το όλο θέμα θα λήξει σιωπηλά και άμεσα, πριν να αναγκαστώ να πω περισσότερα για το θέμα.
Σε πρώτη φάση θα προσπαθήσω να αρκεστώ στα παραπάνω κομψά και αόριστα , λέγοντας μόνο τούτο: Ο βαθμός του Αντιπλοιάρχου για παράδειγμα ή του Ανθυπασπιστή για παράδειγμα, όπως και κανένας άλλος βαθμός, δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να παρενοχλεί σεξουαλικά κυρίες συναδέλφους και να μπερδεύουν την υπηρεσία με την ιδιωτική ζωή κάθε κυρίας ,επειδή είναι Λιμενοφύλακας ή προέρχεται από εκεί.
Ελπίζω να μην αναγκαστώ να επανέλθω , γιατί αν επανέλθω…… θα έχουμε ΕΔΕ και Εισαγγελίες Ναυτοδικείου……….
Θα ήθελα σε πρώτη φάση να αναρτηθεί η παρούσα επιστολή, προκειμένου να καταλάβουν οι εμπλεκόμενοι ( αν μπορούν ) ότι έχουν ξεπεράσει τα όρια προ πολλού………
Παρακαλώ ο Λιμενάρχης Ηρακλείου να αξιολογήσει την παρούσα ( καθώς διαβάζει και αυτός το blog σας) και να προσπαθήσει να πράξει κάτι.
Σε αντίθετη περίπτωση οι εξελίξεις δεν θα είναι ευχάριστες…………….
Η υπομονή και η ανοχή έχουν φτάσει και ξεπεράσει και τα πιο ελαστικά όρια.» flashnews.g

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου