" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

4.3.11

Αυστραλές αναζητούν ελληνικό…. σπέρμα!

Στην Ελλάδα μπορεί να μην υπάρχει …«σάλιο», όμως στην Αυστραλία δεν υπάρχει σπέρμα. Οι Αυστραλές γυναίκες που θέλουν να τεκνοποιήσουν με δωρητή σπέρματος αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα καθώς στην χώρα τους υπάρχει μεγάλη έλλειψη.
Οι αρμόδιες αρχές της χώρας χτυπούν το καμπανάκι καθώς όπως λένε πρέπει να αρθούν άμεσα όλοι οι περιορισμοί στο να εισάγετε σπέρμα από το εξωτερικό, καθώς οι γυναίκες προβαίνουν σε παράνομες διαδικασίες θέτοντας σε κίνδυνο τις ίδιες αλλά και τα έμβρυα.
Μια από τις χώρες που οι Αυστραλοί θα ζητήσουν σπέρμα είναι και η Ελλάδα, καθώς οι κάτοικοι της Αυστραλίας είναι από την Ελλάδα, την Ασία, την Ινδία και τις αραβικές χώρες και σύμφωνα με τους υπεύθυνους τα παιδιά πρέπει να μοιάζουν στους γονείς.
Η μείωση του αριθμού του σπέρματος στην Αυστραλία ευθύνεται και στο γεγονός ότι οι δωρητές δεν πληρώνονται και κρατούνται ανώνυμοι. Star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου