10.3.11

«100 εκεί; Με χτυπούν άγνωστοι...» «Να τους κάνεις μήνυση...»!

Απίστευτο περιστατικό με 40χρονο Πατρινό που δέχθηκε επίθεση από Ρομά !!
Τον ξυλοφόρτωνε ομάδα περίπου τεσσάρων Ρομά καλούσε την αστυνομία για βοήθεια και του έλεγαν να υποβάλει μήνυση την ώρα που κινδύνευε η ζωή του. Ο λόγος για έναν 40χρονο Πατρινό.Το θέμα αναδεικνύει η εφημερίδα "Ρεπόρτερ" της Πάτρας.
Όλα συνέβησαν πριν από περίπου 10 μέρες στην περιοχή της Εύας Πατρών. Ήταν περίπου 4 μετά το μεσημέρι, όταν ο 40χρονος επέστρεφε μετά την δουλειά στο σπίτι του. Ξαφνικά στην μέση του δρόμου είδε μία ομάδα Ρομά και αμέσως κατάλαβε ότι είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ καθώς η συμπεριφορά τους ήταν αλλοπρόσαλλη. Ξαφνικά και ενώ διέσχιζε με μικρή ταχύτητα τον δρόμο που οδηγούσε σπίτι του ένας εξ’ αυτών άρπαξε ένα τραπέζι το οποίο εκσφενδόνισε στο αυτοκίνητο σπάζοντας το παρμπρίζ το οποίο έγινε στην κυριολεξία γυαλιά καρφιά.
Ο 40χρονος έμεινε αρχικά με ανοιχτό το στόμα καθώς δεν περίμενε σε καμία των περιπτώσεων και δίχως λόγο την επίθεση αυτή. Όταν λοιπόν μετά από λίγο κατέβηκε από το όχημά του για να δει τι ακριβώς συμβαίνει οι Ρομά του επιτέθηκαν αρχίζοντας να τον χτυπούν βάναυσα. Ο Πατρινός μετά από λίγο κατάφερε να τους ξεφύγει καλώντας την αστυνομία. Τους εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει και τότε έλαβε μία απάντηση η οποία προκαλεί τουλάχιστον απορίες και ερωτηματικά για την λογική της. Του είπαν λοιπόν να υποβάλει εναντίον τους μήνυση… το θύμα της επίθεσης προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι το επεισόδιο δεν είχε λήξει αλλά βρισκόταν σε εξέλιξη αλλά η απάντηση που λάμβανε ήταν η ίδια.
Οι Ρομά εν τω μεταξύ συνέχιζαν να τον κυνηγούν με τον δύσμοιρο Πατρινό να προσπαθεί αφενός να τους ξεφύγει και αφετέρου να τους ρωτήσει γιατί τον χτυπούν. Για καλή του τύχη την στιγμή εκείνη ήταν εν υπηρεσία συγγενής του αστυνομικός ο οποίος έσπευσε άμεσα στο σημείο μόλις του τηλεφώνησε για να αποτρέψει τα χειρότερα. Όντως το επεισόδιο έληξε εκεί καθώς μόλις οι Ρομά κατάλαβαν ότι στο σημείο έρχεται αστυνομικός τράπηκαν σε άτακτη φυγή.
Το συγκεκριμένο επεισόδιο θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για τον 40χρονο Πατρινό ο οποίος όπως καταγγέλλει στον «Ρ» προσπαθεί ακόμα και σήμερα να καταλάβει την… ανεξήγητη συμπεριφορά της αστυνομίας η οποία μάλλον υποβάθμισε το περιστατικό. Άραγε ποιος θα απολογούνταν μετά αν το επεισόδιο είχε αιματηρή κατάληξη;thebest.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου