12.3.11

Ο Τατούλης ονειρεύεται …μπάρες διοδίων σε όλη την Πελοπόννησο !

Δεν μας έφταναν τα σχέδια του Σουφλιά αποκτήσαμε και ....όνειρα Τατούλη !
Ονειρεύονται « Καποδιστριακό ….ΜΟΡΕΑ » σε όλο το οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου !
Αντιγράφουμε από το Filiatranews
Την πρόταση για επέκταση της σύμβασης παραχώρησης της εταιρίας "Μορέας" προκειμένου να κατασκευαστούν οδικοί άξονες στην περιφέρεια Πελοποννήσου πρόκειται να συζητήσει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης με τον Υπουργό υποδομών Δημήτρη Ρέππα σε συνάντηση που θα έχουν οι δυο πλευρές την επόμενη εβδομάδα.
Όπως ενημέρωσε ο Πέτρος Τατούλης, η συζήτηση με τον υπουργό θα είναι «για όλους τους οδικούς άξονες της Περιφέρειας, γιατί στόχος μας είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου να αποκτήσει το πιο άρτιο σύστημα οδικών υποδομών».
«Στις προθέσεις μας είναι να βρεθεί κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο, είτε από τα τομεακά, είτε από οποιαδήποτε εκμετάλλευση πιθανής επέκτασης της σύμβασης παραχώρησης, προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας». Για την περίπτωση της επέκτασης εξήγησε πως τη ζητεί «επειδή φαίνεται ότι είναι υγιής η χρηματοδοτική του δυνατότητα».
Επεσήμανε ότι κάνει μια προσπάθεια να επεκτείνει και να εντάξει σε προγράμματα όλους τους άξονες της Περιφέρειας, και τον ανατολικό και το δυτικό και διευκρίνισε: Ερμιόνη - Λυγουριό - Ναύπλιο - Λεωνίδιο - Κυπαρίσσι - Μονεμβασιά - Στούπα - Καρδαμύλη και Καλαμάτα - Πύλος, Ρωμανού - Γαργαλιάνοι και Φιλιατρά - Κυπαρισσία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου