12.3.11

Περιγειακη Σελήνη – Ένα σπάνιο φαινόμενο στις 19 Μαρτίου !

Διαβάστε και μια άλλη άποψη για το φαινόμενο της 19ης Μαρτίου, από την αστρολόγο Δ.Παπανικολοπούλου
Περιγειακη Σελήνη ονομάζεται το φαινόμενο του πλησιάσματος της Σελήνης προς την Γη.
Η Σελήνη περιφέρεται γύρω από την Γη σε μια τροχιά που δεν είναι κυκλική και σε κάθε τροχιά προσεγγίζει την Γη πιο στενά [περιγειο]αλλά και μια πιο μακρύτερα Η προσέγγιση αυτή ονομάζεται απόγειο .Το φαινόμενο αυτό το είχαμε ξαναζήσει το 1993.Η Σελήνη θα βρίσκεται επίσης απέναντι από τον Ουρανό σε σύνοδο με την Λιλιθ. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον αστεροειδή Νέμεσις Ο Νέμεσις συμβολίζει καθαρά τον διανομέα της τύχης, δηλ ούτε το καλό ούτε το κακό, απλά δίνει στον καθένα μας ότι μας ανήκει .
Ο Νέμεσις ήρθε να φέρει τη δυσαρέσκεια που προκλήθηκε από οποιαδήποτε διαταραχή του δικαιώματος αυτού του ποσοστού, από την αίσθηση της δικαιοσύνης που θα μπορούσε να μην περάσει ατιμώρητη. Αυτό ταιριάζει πολύ καλά με την έννοια της ισορροπίας και του αναπροσανατολισμού την οποία θεωρώ πάρα πολύ σοβαρό θέμα αυτής της σελήνης. Αλλά φυσικά ο "Νέμεσις" χρησιμοποιείται συχνά για να περιγράψει κάποιον ο οποίος είναι εχθρός αλλά στην πραγματικότητα είναι σαν τον εαυτό σας, όπως μια πόλωση.. Θα δούμε κάποια φεμινιστικά κινήματα στη Μέση Ανατολή ή τη Βόρεια Αφρική, στη συνέχεια, ο μόνος τρόπος που θα πετύχει είναι αν οι άνδρες συνειδητοποιήσουν πόσο πολύ έχουν να κερδίσουν από τις γυναίκες από τη χορήγησή τους προς την ελευθερία. Ελευθερία για τις συζύγους και τις κόρες τους για να κερδίσουν και να εκπαιδεύσουν τον εαυτό τους για την ευημερία στην οικογένεια στο σύνολό της και κατ 'επέκταση στην μουσουλμανική κοινωνία Δίνοντας σε αυτά τα καταπιεσμένα έθνη τη δύναμη να ανατρέψουν τους δικτάτορες, οι οποίοι είναι μόνο για να επιβάλουν τις απόψεις
Γεγονότα που συνέβησαν τις χρονιές 1955, 1974, 1992 , 1993 και 2005, κατά τις οποίες ακραία καιρικά φαινόμενα είχαν πλήξει τον πλανήτη. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του τσουνάμι τον Δεκέμβριο του 2004 που είχε στοιχίσει τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων ατόμων στην Ινδονησία, λίγες μέρες πριν την εμφάνιση της τεράστιας Σελήνης στον νυχτερινό ουρανό τον Ιανουάριο του 2005.
Θα έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα κοινωνικές αναταραχές με ακραίες καταστάσεις και επειδή είναι εκτός πορείας ότι ξεκινήσει σε συζητήσεις είτε αφορά την πολιτική είτε την προσωπική η κοινωνική ζωή η ότι υπογραφεί δεν θα τελειώσει ποτέ Θα προκαλέσει σεισμούς τσουναμι παλίρροιες, πτώσεις κυβερνήσεων ,ασυνεννοησία [Ελλας.Ιρακ,το σταυροδρόμι των Ευρωπαϊκών και Αραβικών Λαών, Νοτιοδυτική Ασία ,την περιοχή της Ανατολίας ,Αχαΐα ,Κρήτη, Κόρινθος, Ν.Γουινεα,Πορτογαλια,Κ. και Ν. Ευρωπη,Αφρικη , Βιετναμ,Τυνησια,Δ.Γερμανια,Υεμενη.Ν.Αμερικη,. (ΟΠΕΚ) που ιδρύθηκε στη Βαγδάτη, , με υπογραφή συμφωνίας, τον Σεπτέμβριο του 1960 από πέντε χώρες και συγκεκριμένα Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, το Ιράκ, το Κουβέιτ, τη Σαουδική Αραβία και τη Βενεζουέλα, Γουινέα Μπισσάου ,Σενεγάλη Αφρική ,Γουατεμάλα ,Ν.Ασια, Τουρκία, Πακιστάν.
Μια αλλη αποψη
Δ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ -ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ
web http://www.dpapanikolopoulou.gr/

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου