12.3.11

Η προηγούμενη ζωή της Shanti !!

Το 1926 γεννήθηκε στο Δελχί ένα κορίτσι που λεγόταν Shanti Devi. Από τριών περίπου χρονών άρχισε να διηγείται διάφορα περιστατικά και να έχει μνήμες από μία προηγούμενη ζωή της. Όταν έγινε 9 ετών η οικογένειά της άρχισε μια έρευνα για να διαπιστώσει αν όλα αυτά που εξιστορεί η Shanti αληθεύουν ή είναι προϊόν της φαντασίας της.
Η ιστορία της Shanti Devi για την προηγούμενη ζωή της.
Η Shanti ανέφερε πως είχε γεννηθεί στην πόλη Muttra, το 1902 και την έλεγαν Lugdi. Ήταν παντρεμένη με τον Kedar Nath Chaubey, που ήταν έμπορος υφασμάτων και πέθανε 10 μέρες μετά την γέννηση του γιού της.
Μετά την έρευνα της οικογένειά της, βρέθηκε ο άντρας που είχε περιγράψει ο οποίος επιβεβαίωσε τα όσα είχε πει το κορίτσι. Μάλιστα έστειλε έναν συγγενή του στο σπίτι της και ο ίδιος εμφανίστηκε χωρίς να τους έχει προειδοποιήσει. Η Shanti Devi αναγνώρισε και τους δύο αυτούς ανθρώπους.
Η απόδειξη (;)
Το 1936 μια επιτροπή συνόδευσε την Shanti Devi στη Muttra, για να εξακριβώσει εάν η κοπέλα αναγνώριζε ανθρώπους και μέρη από την πόλη αυτή. Η κοπέλα αναγνώρισε διάφορους ανθρώπους καθώς και τους γονείς της Lugdi, πήγε μόνη της στο σπίτι του Kedar Nath Chaubey που το είχαν βάψει με άλλο χρώμα μετά από το θάνατο της Lugdi και περιέγραψε σωστά το εσωτερικό του σπιτιού.
Η Shanti Devi δεν είχε ταξιδέψει ποτέ μέχρι τότε και η πόλη Muttra απέχει 130 χιλιόμετρα από το Δελχί, επίσης στην παιδική της ηλικία έκανε χρήση λέξεων από την διάλεκτο της περιοχής της Muttra, πράγμα το οποίο είχε εντυπωσιάσει όσους την είχαν ακούσει
Η ιστορία από την Ινδία, χρησιμοποιείται συχνά ως επιβεβαώση της θεωρίας της μετενσάρκωσης ή μετεμψύχωσης. Άραγε είναι;
Πηγή: pyles.tv

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου