12.3.11

Αγρια γιούχα σε Άδωνι & Μανωλίδου πριν λίγο !!!

Τους χάλασαν το Σαββατόβραδο !!
Πριν καλά-καλά ξεκινήσει η διοργάνωση «Iron Challenge»,ο αγώνας του Μιχάλη Ζαμπίδη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τον Τούρκο πρωταθλητή kick boxing, τα γερά «χτυπήματα» έπεσαν για την Ευγενία Μανωλίδου και τον Άδωνι Γεωργιάδη.
Στο χώρο του σταδίοου βρέθηκαν πάρα πολλοί επώνυμοι: Ο Διονύσης Σχοινάς, η Μαρία Σινατσάκη, ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Νάταλι Κάκαβα, ο Γιάννης Λάτσιος, ο Αντώνης Κανάκης, ο Θέμος Αναστασιάδης, ο Αλέξης Κωστάλας, ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Έρρικα Πρεζεράκου, οι Real Housewives, η Πηγή Δεβεντζή, ο Τζώνη Καλημέρης και η Ευγενία Μανωλίδου με τον Άδωνι Γεωργιάδη.
Όταν λοιπόν, ο παρουσιαστής της βραδιάς, Σάββας Πούμπουρας, πέρασε στο video wall προκειμένου να δουν ποιοι επώνυμοι πέρασαν το «κόκκινο χαλί» και παρουσίασε την Μανωλίδου, ολόκληρο το στάδιο άρχισε να τη γιουχάρει και να την αποδοκιμάζει! Εκεί όμως που έγινε Ο χαμός ήταν όταν παρουσιάστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Όσοι βρισκόταν στο στάδιο άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν με πολύ έντονο τρόπο, πολύ χειρότερα από τη σύζυγό του που επίσης «στόλισαν»! Πηγή: gossip-tv.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου