12.3.11

10+1 πράγματα που δεν θα πείτε ποτέ όταν οδηγείτε!

1. Όχι επιμένω..παραβίασα το stop..Θα σας πληρώσω (ειδικά όταν ο άλλος οδηγός είναι γυναίκα)
2. Μην αγχώνεστε..μπορώ να περιμένω (στον μπροστινό οδηγό, μόλις άναψε το φανάρι)
3. Δεν πειράζει που πηγαίνετε αργά, απολαμβάνω τη διαδρομή..(σε παππού ποδηλάτη που έχει κλείσει το δρόμο και πάει σα σαλιγκάρι)
4. Επειδή είστε γυναίκα οδηγός, έχετε προτεραιότητα.. (ουδέν σχόλιο!)
5. Μπράβο που στην ηλικία σας έχετε το κουράγιο να οδηγείτε πάντως! (σε παππού άνω των 70 που σας τράκαρε επειδή δεν έβλεπε/άκουγε/ είχε πάρκινσον)
6. Η αλήθεια είναι πως οδηγείς καλύτερα από μένα και θα πρέπει να σε έχω ως παράδειγμα.. (στη γυναίκα σας που κάθεται συνοδηγός)
7. Εννοείτε πως λάδωσα για να πάρω το δίπλωμα γιατί αλλιώς θα ήμουν ακόμα εκεί και θα προσπαθούσα να κάνω τη γ@μημένη οπισθογωνία! (σε οποιονδήποτε οδηγό και μη!)
8. Παρακαλώ ξεκινήστε εσείς..όχι εσείς, επιμένω..δεν είναι σωστό..θα σας μαλώσω.. (σε διασταύρωση χωρίς φανάρι και απίστευτη κίνηση)
9. Δεν υπάρχει πρόβλημα! ..κάντε τη δουλειά σας! (..σε άτομο που άναψε αλαρμ και έχει κλείσει το δρόμο σας, προκειμένου να αγοράσει τυρόπιτα και κάνει να αποφασίσει λες και θα αγοράσει οικόπεδο)
10. Δεν έκλεισες δυνατά την πόρτα! Δώσε ξανά μια γερή! ..δύναμη δεν έχεις;; (σε επιβάτη που μπαίνει στο αμάξι σας)
11. Έλα μωρέ καημένε! Σιγά τις λάσπες που έχουν τα παπούτσια σου!..(σε επιβάτη που μπαίνει στο ολοκαίνουργιο όχημα σας και είναι λες και έχει πατήσει σε χωράφι μετά από βροχή) Μαύρη Πένα http://mauripena.blogspot.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου