11.3.11

Α. ΚΟΥΓΙΑΣ: Εδώ και 2,5 χρόνια με "πηδάνε" κάθε Κυριακή !!

Άστραψε και βρόντηξε στην πρωινή εκπομπή του «Max Fm» Πάτρας ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξης Κούγιας, για το θέμα των κασετών. Μάλιστα κάνοντας μία αναγωγή των προχθεσινών του δηλώσεων (κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε για τις κασέτες) με τα όσα συμβαίνουν στην Πάτρα και στην Παναχαϊκή, δήλωσε πως δεν είναι τυχαίο που η ομάδα της Πάτρας έχοντας το καλύτερο ρόστερ, τον πιο πολύ κόσμο και μία διοίκηση που αγωνίζεται, βρίσκεται συνεχώς... έξω από το παιγνίδι.
«Με "πηδάνε" κάθε Κυριακή», δήλωσε μεταφορικά ο μεγαλομέτοχος της κοκκινόμαυρης ομάδας, θέλοντας να δείξει το μέγεθος της «λαμογιάς» και των «παραγκών» στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Μάλιστα πριν προβεί στην παραπάνω δήλωση έφερε το παράδειγμα του Σισέ: «Ο Γάλλος είπε πως τον "πήδηξαν" μία Κυριακή. Ε, εμένα με "πηδάνε" κάθε Κυριακή», τόνισε ο κ. Κούγιας.
Η πλήρης δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ έχει ως εξής: «Χθες το βράδυ με έπαιρναν δημοσιογράφοι και μου έλεγαν πως υπάρχει μία φήμη ότι με είχαν χτυπήσει.
Ότι μου την είχαν στήσει όταν έφυγα από την Πάτρα στο δρόμο και με είχαν χτυπήσει. Ξαναλέω, λοιπόν, ότι εγώ δεν είμαι ήρωας. Μην περνάει από το μυαλό σας ότι έχω κάποια τέτοια διάθεση. Απλώς έχω την αίσθηση της ντροπής, δηλαδή τα παντελόνια καμία φορά όταν βλέπεις κάποιο γίγαντα απέναντι και σε βρίζει χυδαία και του λες και θέλεις να τσακωθείς μαζί του. Είναι λαϊκή λειτουργία ενός λαϊκού ανθρώπου, ο οποίος, όμως, θέλει να περπατά περήφανα στο δρόμο. Τώρα ο Σισέ πριν από μερικές ημέρες είπε: "νοιώθω ότι με πήδησαν". Εγώ το νιώθω 2,5 χρόνια αυτό στην Παναχαϊκή. Με "πηδάνε" κάθε Κυριακή»!
Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε για τους παράγοντες που «χειρίζονται» τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε στον πρόεδρο της Ηλιούπολης κ. Τσακογιάννη, τον οποίον χαρακτήρισε «μπράβο» ενώ ξεκαθάρισε πως ο ίδιος... ποτέ δεν έχει μπει στο παιγνίδι να στήσει παιγνίδια!
Από την κριτική του (αναφερόμενος στο θέμα της Παναχαϊκής) δεν άφησε και τους πρώην προέδρους Άρη Λουκόπουλο και Στάθη Μουτζουρούλια. Για τον πρώτο είπε πως «είχε συμμετοχή σε τέτοιου είδους παιγνίδια», ενώ για το δεύτερο πως «δυστυχώς συνέχισε μέχρι ένα βαθμό την τακτική του Άρη Λουκόπουλου».
Έκκληση προς δημοσιογράφους
Τέλος, κάλεσε τους δημοσιογράφους να συμβάλλουν τα μέγιστα ώστε να αποκτήσει η Παναχαϊκή την αξία που θα πρέπει να έχει. «Αν τελικώς περάσει στα ψιλά, δεν έχετε μία καθημερινή ενόχληση προς τον περιφερειάρχη τον κ. Κατσιφάρα που μιλάει καθημερινά με τον πρωθυπουργό, εάν δεν υπάρχει μία σημαντική ενόχληση προς τους πολιτευτές, προς τους συμβούλους και κυρίως προς τον πρωθυπουργό, ότι κοιτάξτε, κύριε πρωθυπουργέ, εδώ συμβαίνει αυτό. Η Παναχαϊκή μας είναι στη Γ΄ εθνική αντί να είναι στη Σούπερ Λίγκα, δεν χρωστάει πουθενά, λειτουργεί με έναν καταπληκτικό τρόπο, έχει εγκαταστάσεις, έχει τα πάντα, έχει το όνομα, έχει την ιστορία, έχει καλές προθέσεις κάντε κάτι... Σας δίνεται η ευκαιρία να το κάνετε όχι για την Παναχαϊκή αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο», κατέληξε ο κ. Κούγιας. dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου