11.3.11

ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - Φοβέρες και νταϊλίκια δεν τα σηκώνουμε.......!!

Γράφει το http://pyrgostrifylias.blogspot.com/2011/03/blog-post_3523.html
Στο χωριό μας τις τελευταίες ημέρες ζούμε σε μια κατάσταση ιδιαίτερα δύσκολη και συγχρόνως πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του χωριού μας. Έχουμε την αίσθηση ότι δεχόμαστε μια επίθεση με αθέμιτα μέσα στο πιο ευαίσθητο κομμάτι του χωριού μας, τα παιδιά μας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το χωριό να βρίσκεται ενωμένο και αμυνόμενο σε αποφάσεις που είναι άδικες μα πιο πολύ επικίνδυνες για το μέλλον του. Οι αντιδράσεις μας βρίσκονται μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας, δεν έχουμε επιλέξει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, να κάνουμε κάτι ακραίο.
Ακραία, όμως πράγματα κάνει ο γνωστός μας κ. Πολίτης ( βλ. Εδώ ) και οι κινήσεις του αυτές μας εξαγριώνουν ακόμα πιο πολύ και ευχόμαστε να μην μας οδηγήσουν στα άκρα.
Χθες κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης του χωριού στην πλατεία και ενώ όλο το χωριό, μαζί με τους μαθητές και τους γονείς ήταν συγκεντρωμένο για να διαδηλώσει ειρηνικά, ο εν λόγω κύριος τηλεφώνησε και ούτε λίγο ούτε πολύ απείλησε ότι αν δεν ανοίξει το σχολείο θα στείλει τον εισαγγελέα να το ανοίξει με την βία. Η αντίδραση όλων μας ήταν μία: Στείλτον τώρα!!!!
Παράλληλα πήρε τις δασκάλες του σχολείου τηλέφωνο και τις ''διέταξε'' να πάνε να μπουν μέσα στο κλειδωμένο σχολείο με κάθε δυνατό μέσο. Αυτές φοβούμενες πιο πολύ, παρά σεβόμενες την εντολή του πήδηξαν τα κάγκελα και μπήκαν στο σχολείο. Οι γονείς τους εξήγησαν ότι πρέπει να αποχωρήσουν γιατί και να καθίσουν οι μαθητές δεν μπαίνουν μέσα. Αυτές βέβαια πρέπει να τονίσουμε ότι κατανοούν την στάση του χωριού αλλά έχουν και το φόβου του κ. Πολίτη
Σήμερα προχώρησε ακόμα πιο πέρα, πήρε την αστυνομία και ήρθε στο σχολείο να αναγκάσει το άνοιγμα του. Μετά τις συστάσεις και τις εντάσεις αποχώρισαν.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τον ρόλο και γιατί αντιδρά με αυτόν τον τρόπο ο κ. Πολίτης και τι εντολές εκτελεί, αν εκτελεί εντολές, αλλά όλα αυτά που κάνει δεν ηρεμούν τα πράγματα, λάδι στην φωτιά ρίχνουν.
Όσο και να χτυπιέστε κ. Πολίτη δεν μπορείτε να μας αναγκάσετε.
Είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε το σχολείο να καταντήσει σαν το τουριστικό των Γαργαλιάνων και τα παιδιά μας περιπλανώμενος ιουδαίους στα σχολεία της περιοχής
Αυτά που ζητάμε τα γνωρίζετε και καλό είναι να μας δώσετε απαντήσεις παρά να μας προκαλείτε με τέτοιες ενέργειες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου