12.3.11

Κλέβουν Βενζίνη από τα ...ρεζερβουάρ των Ι.Χ !!

«Πού να τρέχουμε τώρα στο βενζινάδικο;», πρέπει να σκέφτονται οι άγνωστοι δράστες που εξασφαλίζουν τα καύσιμά τους αδειάζοντας τα ρεζερβουάρ των… γειτόνων τους! «Αγαπημένος» τους στόχος, μάλιστα, είναι ένας συγκεκριμένος ιδιοκτήτης Ι.Χ., τον οποίο κλέβουν συστηματικά εδώ και τρεις μήνες!
Τα κρούσματα κλοπής καυσίμων από τα ντεπόζιτα αυτοκινήτων ή μοτοποδηλάτων, είναι καθημερινό φαινόμενο στη Ρόδο. Όμως, η περίπτωση του δικαστικού υπαλλήλου στην περιοχή του Ροδινιού που πέφτει κάθε… δυο εβδομάδες θύμα, αποτελεί σίγουρα σπάνιο φαινόμενο! Το τελευταίο τρίμηνο έχει βρει έξη (!) φορές σπασμένη την κλειδαριά από το καπάκι του ρεζερβουάρ του, πράγμα που σημαίνει ότι οι δράστες τον… προτιμούν κάθε φορά που μένουν από καύσιμα!
Ωστόσο, το πράγμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό καθώς, εκτός από την αξία της βενζίνης που χάνει, αναγκάζεται να πληρώνει κάθε τόσο και για την επισκευή της τάπας, με αποτέλεσμα οι νυχτερινές «επιδρομές» να του έχουν κοστίσει πάνω από 1.000 ευρώ!
Κι αυτά, χωρίς να προσθέσει το κόστος για την αγορά συναγερμού, τον οποίον όμως οι δράστες κατάφεραν εύκολα να εξουδετερώσουν! Στην ίδια περιοχή, οι δράστες «ρουφούν» τη βενζίνη ακόμη και από μοτοποδήλατα. Ωστόσο, παρά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες στην Ασφάλεια Ρόδου, δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου