12.3.11

Οι πιο σέξυ παρουσιάστριες στην Ελληνική TV !!

Και στην χώρα μας, οι όμορφες παρουσιάστριες δεν πάνε πίσω, αφού και εμείς έχουμε αιθέριες υπάρξεις...
Σας παρουσιάζουμε τις 5 καλύτερες την φετινή χρονιά που μας φτιάχνουν την μέρα.
Νο5. Ελένη Μενεγάκη
Παρόλο που η δημοτικότητα της είναι φανερά πεσμένη, η μεγάλη κυρία των πρωινάδικων κρατάει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, αφού είναι μια γυναίκα που ο καθένας θα ήθελε να έχει δίπλα του.












Νο4. Κατερίνα Καραβάτου
Μας κάνει κάθε μέρα «Κούς Κους», αλλά εμάς τα ματάκια μας πηγαίνουν κατευθείαν πάνω της. Πολυλογού(η δουλειά της είναι στο κάτω κάτω) αλλά και πολύ κούκλα.













Νο3. Φαίη Σκορδά

Μπορεί η κοιλίτσα της να έχει φουσκώσει, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει για να είναι μια πολύ σέξι γυναίκα. Πολύς κόσμος κάθεται το πρωί να δει MEGA, μόνο για εκείνην, αφού μαγνητίζει τα βλέμματα με το νάζι της και την ομορφιά της.











Νο2. Σταματίνα Τσιμτσιλή

Περίμενε αρκετό καιρό πίσω από την Φαίη και τώρα που έχει πάρει την ευκαιρία, δεν την αφήνει να της ξεφύγει. Η κοπέλα είναι …τούμπανο, τι να λέμε τώρα. Τα έχει όλα και πραγματικά χρωματίζει την τηλεόραση με τα κάλλη της.





Νο1. Έλενα Παπαβασιλείου
Και στην κορυφή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη. Αργά αλλά σταθερά αναρριχήθηκε και τώρα απολαμβάνουμε εκτός από την πολύ καλή της παρουσίαση στο πρωινό του Alpha και τα εντυπωσιακά της προσόντα. Γυναίκα με τα όλα της, προκαλεί και μόνο που υπάρχει!
www.scorernews.gr/2011/03/tv.html

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου