5.12.15

ΕΡΕΥΝΑ - Γι΄ αυτό η 40αρα παντρεμένη είναι «πύραυλος» στο κρεβάτι!

Και ενώ πολλοί υποστηρίζουν ότι η ερωτική πράξη μέσα στο γάμο μετά από κάποια χρόνια καταντάει ρουτίνα ή μια βαρετή πράξη, έρευνα από την Αγγλία έρχεται να ανατρέψει αυτό το στερεότυπο.
Η καλύτερη περίοδος για σεξ στις γυναίκες είναι όταν αγγίζουν τα 40 χρόνια, και είναι και παντρεμένες. Τότε βρίσκονται στο ζενίθ της αυτοπεποίθησης τους και ειδικά εκείνες που προσέχουν τον εαυτό τους όχι μόνο βάζουν κάτω πολλές μικρότερες αλλά ο συνδυασμός εμπειρίας και ομορφιάς, κάνει τον σύντροφο τους να απογειώνεται στο κρεβάτι.
Η έρευνα δημοσιεύτηκε στην Telegraph, δεν έχει κάποια επιστημονική βάση και ουσιαστικά είναι συγκεντρωμένες απαντήσεις από ένα ερωτηματολόγιο, το οποίο συμπλήρωσαν οι αναγνώστριες.
Οι απαντήσεις λοιπόν έχουν ως εξής:
Οκτώ στις 10 γυναίκες θεωρούν ότι από τα 20 μέχρι τα 30 τους είχαν τις καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες, επειδή τότε πειραματιζόντουσαν και ανακάλυπταν το σεξ μέχρι τα βάθη του.
Έξι στις δέκα, ανεξαρτήτου ηλικίας τονίζουν ότι τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του σεξ, νιώθουν αυτοπεποίθηση, γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να δώσουν αλλά και να γευτούν την ηδονή.
Το 60% των γυναικών επίσης που το παιδί τους έφυγε από το σπίτι επειδή μεγάλωσε δήλωσαν ότι κάνουν σεξ συχνότερα από ότι πριν και ότι το σεξ έχει βελτιωθεί κατά πολύ περισσότερο. Αυτό γιατί όσο το παιδί βρίσκεται στο σπίτι, δεν αφήνονται ολοκληρωτικά. Στον αντίποδα εννέα στις δέκα γυναίκες που το παιδί τους είναι μικρό και μένει στο σπίτι, επειδή δεν νιώθουν άνετα, προτιμούν να απέχουν όσο μπορούν παρά να κάνουν σεξ. Η ακριβής απάντηση ήταν «το σεξ με παιδί στο σπίτι μοιάζει με ναυάγιο».
Ο άνθρωπος που συνέταξε το ερωτηματολόγιο ο Nicolas Down, τόνισε ότι η έρευνα δεν αφήνει σκοτεινά σημεία για το πότε μια γυναίκα απολαμβάνει το σεξ. «Οι παντρεμένες γυναίκες στα 40 έχουν την καλύτερη σεξουαλική ζωή, ξέρουν τι θέλουν, είναι απελευθερωμένες, ξέρουν τι κάνουν και δεν υποκρίνονται όταν κάτι δεν τους αρέσει».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου