5.12.15

Απίστευτο περιστατικό στην Ρόδο: Προσπάθησε να σκοτώσει με το αυτοκίνητο την πρώην γυναίκα του!

Σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου...

57χρονος που στις αρχές του τρέχοντος έτους επιχείρησε να παρασύρει με το αυτοκίνητό του στον Αρχάγγελο, την πρώην γυναίκα του και το φίλο της! 
Η «τρελή» κούρσα του 57χρονου είχε σταματήσει σε σταθμευμένα αυτοκίνητα! Σε βάρος του 57χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή από δράστη που τελεί σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για ενδοοικογενειακή απειλή.
Μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, και η υπόθεση πλέον θα συνεχιστεί στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου όπου παραπέμπεται σε δίκη ο 57χρονος με βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου. Υπενθυμίζεται πως όλα έγιναν στις 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 11 παρά 20 το πρωί όταν η εν διαστάσει σύζυγος περπατούσε σε δρόμο στον Αρχάγγελο μαζί με τον 50χρονο φίλο της, οπότε και τους εντόπισε ο 57χρονος ο οποίος διερχόταν με το αυτοκίνητό του.
Τότε ο 57χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και κατεύθυνε το όχημά του προς το ζευγάρι χωρίς ευτυχώς να καταφέρει να τους παρασύρει, ενώ το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε όταν προσέκρουσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στα οποία και προκάλεσε φθορές. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Αρχαγγέλου οι οποίοι συνέλαβαν τον 57χρονο, ενώ στην κατοχή του βρήκαν και κατασχέθηκαν εκτός από το αυτοκίνητο, ένας σωλήνας, ένα εργαλείο κλαδέματος και ένας σιδηρολοστό.


rodiaki.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου