3.12.15

ΝΕΟΣ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ - Έρχεται ο Nibiru !!! Άγνωστος πλανήτης θα χτυπήσει την Γη πριν τα Χριστούγεννα!

Ερασιτέχνες αστροπαρατηρητές, κυνηγοί ΑΤΙΑ, εσχατολόγοι και συνωμοσιολόγοι πιστεύουν σε μια καταστροφική
«συνάντηση» της Γης με ένα μεγάλο ουράνιο σώμα γνωστό ως Nibiru ή Πλανήτης Χ.


Το φαινόμενο με τον Nibiru δεν είναι τωρινό, αλλά η σχετική παραφιλολογία κρατάει εδώ και πολλά χρόνια και έχουν γραφεί επίσης και πάρα πολλά.

Δεκάδες καταστροφολάγνοι ανά τον κόσμο πίστευαν ότι η σύγκρουση θα γινόταν κάπου μέσα στον Απρίλιο του 2016, αλλά οι προβλέψεις άλλαξαν και πλέον είναι πιο κοντά, τόσο κοντά δηλαδή που θέτουν την πρόσκρουση να γίνεται αυτό τον μήνα και μάλιστα λίγο πριν τα Χριστούγεννα! Και για να δώσουν έμφαση στους ισχυρισμούς τους λένε ότι αυτό είναι επακόλουθο της αύξησης των εμφανίσεων από κομήτες, αστεροειδείς και άλλες φυσικές καταστροφές που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στον πλανήτη.

Ο Nibiru ή Πλανήτης Χ

Ποιός είναι τελικά αυτός ο άγνωστος πλανήτης;
Ο Πλανήτης Nibiru που αναφέρεται από την αρχαιότητα και συγκεκριμένα από τους Σουμέριους και υποτίθεται ότι είναι o 12oς πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα, έχει μέγεθος όσο ο πλανήτης Δίας και είναι φυσικά πολύ μεγαλύτερος από το δικό μας πλανήτη.

Ο Mark Hazelwood, που είναι ιδιοκτήτης μιας μεγάλης Ιστοσελίδας που προειδοποιεί για την επικείμενη άφιξη του Νιμπίρου και για το πώς θα έπρεπε να προετοιμαστούμε γι” αυτό, προτείνει ότι όλες αυτές οι ιστορίες των νέων επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του Νιμπίρου των Ανουννάκι (αν και κανένα από τα άρθρα δεν υποστήριξε ότι το ουράνιο σώμα κατευθυνόταν προς τη Γη).

Και μην νομίζεται ότι το θέμα απασχόλησε μόνο περιθωριακές ιστοσελίδες! Μέχρι και εφημερίδες «πρώτης κλάσεως» “οπως η Washington Post στις 30 του Δεκέμβρη του 1983 έκανε επίσης το ρεπορτάζ σχετικά με το «μυστήριο ουράνιο σώμα που ανακαλύφθηκε», ως τίτλος, μετά το οποίο δημοσίευσαν σύντομα ένα άλλο άρθρο που λέει ότι ήταν λάθος.

Αστρονόμοι και άλλοι επιστήμονες που φαίνεται να είναι σε θέση να γνωρίζουν τέτοια πράγματα δεν έχουν κάνει καμιά ανακοίνωση σχετικά με την προσέγγιση οποιουδήποτε πλανητοειδούς σώματος. Φυσικά, ήταν λάθος, γιατί «Αυτοί» δεν θέλουν να ξέρουμε ότι υπάρχει.

Ο James McCaney, ένας ειδικός στον Nibiru και την ιστορία των Μάγια εξήγησε, περίπου 10.000 χρόνια πριν μια μεγάλη καταστροφή επήλθε, η οποία κατέστρεψε πολλούς πολιτισμούς στον πλανήτη μας.

Ας προετοιμαστούμε λέει λοιπόν για μια άλλη πιθανή αποκάλυψη, γιατί όπως λένε, ο Νιμπίρου έχει αρχίσει και πάλι να εμφανίζεται στη γειτονιά μας και θα είναι εδώ πολύ σύντομα.

Αλήθεια η ψέματα;


Είναι δύσκολο να δώσουμε μια τέτοια απάντηση. Άγνωστους πλανήτες έχει ανακαλύψει αρκετές φορές η NASA και επίσημα. Τώρα αν κάποιος από αυτούς μπορεί να είναι και ο Nibiru, όπως πιστεύυν οι συνωμοσιολόγοι, δεν μπορεί να απαντηθεί από την αστρονομική κοινότητα προς το παρόν. Τώρα από την άλλη άμα επίκειται μια καταστροφή παγκοσμίας κλίμακας μέσα στον Δεκέμβριο, τότε να σας θυμήσουμε και την άλλη είδηση που έκανε πριν ένα χρόνο τον γύρω του διαδικτύου που έλεγε ότι η Γη θα βρεθεί στο σκοτάδι για 6 μέρες…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου