Αυτές οι καταγγελίες που έφτασαν μέχρι τη Βουλή για τα κρατικά αυτοκίνητα τι θα βγάλουν; Βεβαίως διερευνάται η υπόθεση και για την απόδοση ευθυνών αλλά και για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την αντιμετώπιση φαινομένων διαφθοράς, αλλά εδώ μιλάμε για μια καλοστημένη απάτη και μετακίνηση κάποιων...ή για πανωγράψιμο!
Σύμφωνα με πόρισμα επιθεωρητών – ελεγκτών δημόσιας διοίκησης, σε ελέγχους για μετακινήσεις κρατικών αυτοκινήτων, εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, πολλαπλά εικονικά δρομολόγια, καθώς και σπατάλες από τον εφοδιασμό καυσίμων και τη διέλευση διοδίων.
 Είναι απογοητευτικά τα στοιχεία που δόθηκαν με κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον αναπληρωτή υπουργό, αρμόδιο για τη Διοικητική Ανασυγκρότηση κ. Χριστόφορο Βερναρδάκη.
Όπως τονίζουν, σε πόρισμα του Σώματος Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ), αναφορικά με κρατικά αυτοκίνητα, κατά τη διάρκεια του 2015 περιγράφεται μεταφορά ακόμα και ατόμων που είχαν...αποβιώσει.
 Επίσης, περιγράφεται περίπτωση αυτοκινήτου το οποίο διήνυσε....627 χλμ. σε περίπου 40 λεπτά!
Μια άλλη περίπτωση, με βάση τα ευρήματα των ελέγχων, αφορά αυτοκίνητο με 129 διελεύσεις διοδίων σε 26 ημέρες, χωρίς να έχει υποβληθεί προβλεπόμενη υπεύθυνη δήλωση διέλευσης διοδίων από τους υπογράφοντες οδηγούς.
Ποιος θα τα ψάξει;