4.12.15

ΦΡΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ !!! Ισλαμικό Κράτος: Τώρα σπέρνει ιό που... τρώει τη σάρκα!

Ιό που τρώει την σάρκα διαδίδει το ΙΚ στη ΣυρίαΔεν έχουν τέλος οι βαρβαρότητες του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία. 

Σύμφωνα με την Κουρδική Ερυθρά Ημισέλινο, το ΙΚ είναι υπεύθυνο για την εξάπλωση ενός ιού που τρώει την ανθρώπινη σάρκα.

Στελέχη της οργάνωσης ανέφεραν ότι έχουν γίνει μάρτυρες πάνω από 500 κρουσμάτων της νόσου της λεϊσμανίασης στη Συρία τους τελευταίους 12 μήνες.

Ο Dilqash Isa της Κουρδικής Ερυθράς Ημισελήνου, δήλωσε: «Ο κύριος παράγοντας της ταχείας εξάπλωσης του ιού είναι ότι στο πλαίσιο των αποτρόπαιων πράξεών του το ΙSIS σκοτώνει αθώους ανθρώπους και περιφέρει ή και αφήνει για μέρες τις σορούς τους σε δρόμους και πλατείες».

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κατήγγειλε ότι οι υπηρεσίες υγείας της Συρίας έχουν καταρρεύσει τελείως ως αποτέλεσμα του εμφυλίου πολέμου. Ένας Κούρδος μαχητής από την Συρία υποστήριξε: «Εμείς δεν ξέραμε τίποτα για αυτή τη θανάσιμη ασθένεια νωρίτερα. Βρισκόμαστε στο πεδίο της μάχης τα τελευταία τέσσερα χρόνια και αυτή η νόσος ουσιαστικά αναπτύχθηκε στις εμπόλεμες περιοχές, το Ταλ Χαμίς, τη Χον, το Κόσα».

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ τουίταρε έναν σύνδεσμο με την πραγματική ιστορία στο Rudaw.net, ενώ ο ΠΟΥ έχει προειδοποιήσει πως ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία έχει μια δραματική επίδραση στην υγεία του έθνους με την κατάρρευση των υπηρεσιών υγείας. Ισχυρίζονται δε πως 13 εκατομμύρια Σύριοι έχουν ανάγκη ανθρωπιστικής βοήθειας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου