3.12.15

ΣΤΟΡΓΙΚΗ ΘΕΙΑ !!! Η υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου διόρισε και τα δύο παιδιά της αδελφής της στο Δημόσιο

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!


Με… βιομηχανία μοιάζουν πλέον οι διορισμοί συγγενών και φίλων υπουργών και πολιτικών στον κρατικό μηχανισμό, καθώς από τον Ιανουάριο, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε στην εξουσία, άτομα από το οικογενειακό ή το φιλικό περιβάλλον των προαναφερθέντων τοποθετούνται σε κρατικές θέσεις. «Σόι πάει το βασίλειο», λοιπόν, με όλους όσοι συνωστίζονται στην αυλή της Κουμουνδούρου ζητώντας μια θέση στο Δημόσιο να ικανοποιούνται πλήρως και σταδιακά. Ξαδέρφια, ανίψια, σύντροφοι, συγγενείς κάθε βαθμού και, φυσικά, κομματικοί φίλοι έχουν ήδη βρει τη θέση τους σε κρατικά πόστα.

Οπως φαίνεται, και η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, παραδειγματίστηκε από τους συναδέλφους της και φρόντισε από την πρώτη στιγμή να «τακτοποιήσει» τα δύο ανίψια της σε υπουργεία. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπερισχύει συνήθως η δύναμη του αίματος… αφού πρόκειται για τα παιδιά της αδελφής της, τα οποία βρήκαν «καταφύγιο» στα γραφεία των υπουργείων Παιδείας και Δικαιοσύνης.
Συγκεκριμένα, μόλις τρεις ημέρες μετά την εκλογή της κ. Αναγνωστοπούλου, στις 25 Ιανουαρίου, για πρώτη φορά ως βουλευτή Αχαΐας, αποφασίστηκε ο διορισμός της νεαρής ανιψιάς της, Ελισάβετ Σίσκου, στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου. Σχεδόν έξι μήνες αργότερα, η θέση της στο κόμμα ισχυροποιήθηκε, καθώς στις 17 Ιουλίου, κατά τον ανασχηματισμό που πραγματοποιήθηκε, ορίστηκε αναπληρώτρια υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, ενώ οι εκλογές του Σεπτεμβρίου την «καλωσόρισαν» ως αναπληρώτρια υπουργό Παιδείας. Και αυτή τη φορά, πάνω στο τριήμερο, η ίδια πλέον ζήτησε στις 23 Σεπτεμβρίου τον διορισμό του ανιψιού της και αδελφού της Ελισάβετ, Στέφανου Σίσκου, σε θέση διοικητικού μετακλητού υπαλλήλου στο υπουργείο Παιδείας.
«ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ»
Γεννημένη στις 11 Απριλίου 1990 στην Πάτρα, η όμορφη ανιψιά της κ. Αναγνωστοπούλου σπούδασε στη Νομική Σχολή της Αθήνας και στα 25 της χρόνια βρέθηκε στο πλευρό του Νίκου Παρασκευόπουλου στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Πριν από τον διορισμό της, η εντυπωσιακή Ελισάβετ εργάστηκε για ένα χρονικό διάστημα σε γνωστό καφέ-μπαρ του Κολωνακίου, το οποίο ανήκει στον σύζυγο της Κατερίνας Λάσπα -ένα στέκι που ακόμη το επισκέπτεται συχνά με τις παρέες της. Το «ντεμπούτο» της στα μέσα ενημέρωσης το έκανε κατά την ορκωμοσία της κυβέρνησης, μετά τον ανασχηματισμό του Ιουλίου, όταν έκλεψε την παράσταση σε μια μάλλον βαρετή διαδικασία. Εκείνη την ημέρα, η νεαρή καλλονή κέντρισε το ενδιαφέρον των φωτογράφων με την εντυπωσιακή της εμφάνιση και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου απαθανατίστηκε να συνοδεύει τη μητέρα της και αδελφή της Σίας Αναγνωστοπούλου. Μάλιστα, την ίδια ημέρα, οι φίλοι της πόσταραν τα δημοσιεύματα των σάιτ στη σελίδα της στο facebook, καμαρώνοντας για τη φίλη τους.
Κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος από την αδελφή του, Ελισάβετ, ο Στέφανος Σίσκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1986 και μεγάλωσε στην Πάτρα. Σπούδασε στο Τμήμα Μηχανολογίας του ΑΤΕΙ Πατρών, ενώ μερικά χρόνια αργότερα πήρε πτυχίο από το Εργαστήρι Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1. 
Τα πρώτα δημοσιογραφικά του βήματα τα έκανε στο TVXS.gr του Στέλιου Κούλογλου και στη συνέχεια βρέθηκε στο πλευρό του επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρου Θεοδωράκη, αφού εργάστηκε για ένα διάστημα στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές».
Η περσινή χρονιά τον βρήκε στο Star, όπου εργάστηκε για την εκπομπή «LiveU» της Πόπης Τσαπανίδου. Μάλιστα, στο Διαδίκτυο κυκλοφορεί βίντεο με την παρουσιάστρια να ξεκαρδίζεται στα γέλια με τις ατάκες του νεαρού δημοσιογράφου, λέγοντάς του: «Αν συνεχίσεις σε αυτό τον ρυθμό, κόβω το κεφάλι μου ότι θα κάνεις λαμπρή καριέρα στην τηλεόραση». Βέβαια, η όμορφη Πόπη έπεσε μάλλον έξω στις προβλέψεις της, αφού ο Στέφανος Σίσκος επέλεξε καριέρα στο πλευρό της θείας του στο υπουργείο Παιδείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στάθηκε δίπλα της και στο «επεισόδιο» με τους φοιτητές που είχαν πραγματοποιήσει πριν από 20 ημέρες συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Παιδείας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου