" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

5.12.15

Σύλληψη αστυνομικού που συνδέεται με κυκλώματα δουλεμπόρων

Ο εν λόγω αστυνομικός φερόταν να συνομιλεί με 67χρονο ιδιώτη, στον οποίο είχε προταθεί να είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, και να διακανονίζουν κρίσεις και μεταθέσεις αστυνομικών, ενώ συζητούσαν και για καρατόμηση του Γιάννη Πανούση.

Συνεληφθη σήμερα Σάββατο ένας αστυνομικός ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση των κυκλωμάτων δουλεμπόρων.

Ο συλληφθείς αστυνομικός φερόταν να συνομιλεί με 67χρονο ιδιώτη, στον οποίο είχε προταθεί να είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, και να διακανονίζουν κρίσεις και μεταθέσεις αστυνομικών.

Συζητούσαν ακόμα για καρατόμηση του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση – εντός 4μηνου όπως έλεγαν χαρακτηριστικά – γιατί στεκόταν εμπόδιο στα σχέδια να περάσουν ευνοϊκότερες διατάξεις για τους καταδικασμένους για τρομοκρατία.

Η συνομιλία είχε καταγράφει από τον υπερκοριό της ΕΥΠ.

Τον περασμένο Ιούλιο είχαν επιβληθεί στον εν λόγω αστυνομικό περιοριστικοί όροι και καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ, παρήλθε όμως το χρονικό περιθώριο καταβολής της εγγύησης και ο ανακριτής διέταξε σήμερα τη σύλληψή του.

skai.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου