" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

5.12.15

Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ ! Κατέσχεσαν 13,5 τόνους κάνναβης σε πλοίο στη Μεσόγειο


Κατέσχεσαν 13,5 τόνους κάνναβης σε πλοίο στη Μεσόγειο

Συμμετοχή στον εντοπισμό και την κατάσχεση 13,5 τόνων κάνναβης, είχε το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή(Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.), στο πλαίσιο διεθνούς επιχείρησης καταστολής της διακίνησης ναρκωτικών στην Μεσόγειο θάλασσα. Ειδικότερα, και όπως ανακοινώθηκε σχετικά, το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σε συνεργασία με τις Ισπανικές Αρχές και την Europol, συνέδραμε τις Ιταλικές Αρχές στον εντοπισμό τις πρωινές ώρες, στις 2 Δεκεμβρίου, στη θαλάσσια περιοχή 10 ναυτικά μίλια από τις νοτιοανατολικές ακτές της νήσου Pantelleria Ιταλίας, του φορτηγού πλοίου M/V MUNZUR σημαίας Παναμά, στην κατάσχεση περισσότερων από 13,5 τόνους κάνναβης και στη σύλληψη των έντεκα μελών του πληρώματός του, Ουκρανικής και Γεωργιανής εθνικότητας.
Η συντονιστική δομή αυτής της διεθνούς επιχείρησης με την κωδική ονομασία “Libeccio International”, που συγκροτήθηκε στο Παλέρμο της Ιταλίας, πλαισιώθηκε από αξιωματικούς του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., της Ισπανίας και της Europol και από τον Ιούνιο του 2015, έχει αποφέρει την κατάσχεση συνολικά 60 τόνων κάνναβης και τη σύλληψη 46 ατόμων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου