4.12.15

Πανικός σε... πονηρό μπαρ: Ο γνωστός πολιτικός και οι... κλωτσιές από Ρουμάνα!

Σάλος με πολιτικό πρόσωπο της Αχαΐας που αρέσκεται στον αγοραίο έρωτα αναζητώντας γυναίκες σε μπαράκια ή ακόμα και σε στενά δρομάκια όπου αλλοδαπές κάνουν «πιάτσα».

Όμως αυτή την εμμονή του πριν από λίγο καιρό την πλήρωσε και μάλιστα πανάκριβα αφού γυναίκες σε μπαρ τον… πέταξαν έξω με τσαντιές και τον έριξαν μεθυσμένο στο δρόμο ενώ ο ίδιος εξακολουθούσε να εκλιπαρεί μία από αυτές να …πάει μαζί του με 50 ευρώ!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του dete.gr 
Το σκηνικό αντελήφθησαν περαστικοί που τον αναγνώρισαν αμέσως και τα κους- κους έχουν αρχίσει να δίνουν και να παίρνουν σε πολιτικά στέκια μιας και ο ίδιος, και πολιτική ιδιότητα κατέχει, ενώ έγινε και γνωστός από ενασχόλησή του σε πολιτικό γραφείο. Όπως και να ‘χει, κάθε δική του προσπάθεια να αρνείται πως ήταν εκείνος ο «πρωταγωνιστής» στο επεισόδιο με τις τσαντιές έξω από το σκοτεινό μπαράκι, έχει …πέσει στο κενό. Και το χειρότερο που σκέφτηκε να κάνει ήταν να πάρει τηλέφωνο έναν προς έναν όλους όσοι μιλούσαν για αυτόν και να τους προειδοποιήσει να μην ξαναπούν κουβέντα. Αντί όμως να καταφέρει να περιορίσει τις συζητήσεις, τελικά πέτυχε να τις «φουντώσει» ακόμα περισσότερο!
Έτσι, τις τελευταίες ημέρες είναι από τα θέματα που κυριαρχούν ως αντικείμενο συζήτησης σε πολλά πολιτικά στέκια, ιδίως του κομματικού χώρου στον οποίο ο ίδιος ανήκει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου