4.12.15

ΒΙΝΤΕΟ - Όταν οι μαγκιές έχουν εθνικό κόστος

Το είχε πει ο σύντροφος ο Πάνος ο Καμμένος πριν από μερικούς μήνες, ότι θα στείλουμε τους τζιχαντιστές του ISIS στο Βερολίνο. 
Κι οι Ευρωπαίοι τρόμαξαν! 
Κι έτσι αποφάσισαν να πάρουν τα μέτρα τους: 
Σήμερα μας απειλούν ότι θα μας πετάξουν έξω από την Σένγκεν. 
Ο ελληνικός λαός ήξερε! 
Ο ηγέτης Πάνος τα είχε πει αυτά τον Μάρτιο, πολύ πριν από τα «Όχι» και τις εκλογές θρίαμβο της αριστεροδεξιάς κυβέρνησης.
Η ακριβής δήλωση του κ. Καμμένου, όπως την κατέγραψε η κάμερα σε ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ, είναι η ακόλουθη:

«Αν πάνε να κτυπήσουν την Ελλάδα, να ξέρουμε ότι αύριο το πρωί εμείς αναστέλλουμε τη συνθήκη του Δουβλίνο 2, παίρνουν οι μετανάστες την ταυτότητά τους και το χαρτί τους και πάνε στο Βερολίνο. Μεταξύ αυτών αν υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι έχουν περάσει και δεν έχει ελεγχθεί αν είναι στο πλευρό του ISIS, είναι ευθύνη της Ευρώπης. Αυτή είναι η πολιτική που ασκεί η σημερινή κυβέρνηση».
Στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη στήριξή του για τις προσπάθειες του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, και του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, όπως χαρακτηριστικά είχε πει. Κρατήστε αυτά τα τρία ονόματα: Καμμένος, Βαρουφάκης και Κοτζιάς. Το ερώτημα είναι τι κοινό έχουν μεταξύ τους. Το ότι δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ! Το αμέσως επόμενο ερώτημα είναι αν υπάρχει κάποιο άλλο στοιχείο που τους ενώνει...
Κι επειδή μπορεί να μην τα εμπέδωσαν οι Ευρωπαίοι τα όσα είχε πει ο Πάνος ο Καμένος στους δικούς του στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ, έκανε δηλώσεις τον Απρίλιο και προς τη βρετανική εφημερίδα The Times: «Η Ευρώπη πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι διατηρώντας την Ελλάδα σταθερή, το μέτωπο της Δύσης κατά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) είναι ασφαλές. Αλλά αν εκδιωχθεί ή αναγκαστεί να βγει από την Ευρωζώνη, κύματα μεταναστών χωρίς χαρτιά, συμπεριλαμβανομένων ριζοσπαστικών στοιχείων, θα ξεχυθούν από την Τουρκία, οδεύοντας προς την καρδιά της Δύσης».
Και σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι ζητάνε τα ρέστα από την Ευρώπη για ποιον λόγο τρώμε τη μία σφαλιάρα μετά από την άλλη. Το κακό είναι ότι αυτά που λένε κατά καιρούς έχουν επιπτώσεις στη ζωή όλων μας. Ακόμη χειρότερο είναι το γεγονός ότι το ξέραμε πριν τους ψηφίσουμε. Και τους δώσαμε τη μεγάλη πλειοψηφία. Εμείς τους δώσαμε τα κλειδιά του διαμερίσματος. Δεν τα έκλεψαν, δεν τα δανείστηκαν, τα κέρδισαν με το σπαθί τους!

Θανάσης Μαυρίδης-liberal.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου