4.12.15

Αρσένιος Σερασίδης: Αυτός είναι ο 56χρονος που βίαζε την 9χρονη στη Θεσσαλονίκη


Αρσένιος Σερασίδης: Αυτός είναι ο 56χρονος που βίαζε την 9χρονη στη Θεσσαλονίκη (φωτό)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 56χρονου ομογενούς, που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος 9χρονης και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Πρόκειται για τον Αρσένιο Σερασίδη, του Βλαδίμηρου και της Αικατερίνης, που γεννήθηκε στη Γεωργία και εργαζόταν ως τεχνικός σε τηλεοπτικό σταθμό της πόλης. Ήδη ο 56χρονος απολογήθηκε σε ανακρίτρια και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση -διάρκειας 30 ημερών- αποσκοπεί, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σε βάρος του καταλογιζόμενων αδικημάτων.
Κατά την ίδια ανακοίνωση, παρακαλούνται οι πολίτες που επιθυμούν να παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία για την υπόθεση ή τυχόν άλλα παρόμοια περιστατικά με «πρωταγωνιστή» τον 56χρονο να επικοινωνήσουν με το τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στο τηλέφωνο 2310-388456. Όπως διευκρινίζεται εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου