3.12.15

Παράδοση σε προσωρινή λειτουργία τμήματος νέου κλάδου της Κορίνθου – Πατρών

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του νότιου (αριστερού) κλάδου του νέου αυτοκινητόδρομου Κορίνθου - Πατρών από τη χιλιομετρική θέση  126,650 έως τη χιλιομετρική θέση 128,350, στον οποίο θα εκτραπεί προσωρινά η κυκλοφορία και των δύο ρευμάτων της υφιστάμενης Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου - Πατρών.
Όπως σημειώνει η Ολυμπία Οδός, η κυκλοφορία στο τμήμα αυτό θα διεξάγεται με προσωρινή κυκλοφοριακή ρύθμιση με μία λωρίδα πλάτους 3,75μ. και ασφαλτοστρωμένο έρεισμα πλάτους 2,35μ. ανά κατεύθυνση, ενώ τα δύο ρεύματα θα διαχωρίζονται μεταξύ τους με εύκαμπτους οριοδείκτες και ανακλαστήρες οδοστρώματος (μάτια γάτας).
Οι ανωτέρω ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν οι απαραίτητες εργασίες κατασκευής του βόρειου (δεξιού) κλάδου του νέου αυτοκινητοδρόμου και άλλων τεχνικών, από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΤΕΡΝΑ, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ) και προβλέπεται να διαρκέσουν από 03.12.2015 έως τις 29.02.2016.
Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου