4.12.15

ΤΣΟΥΠ ΚΑΙ ...Ο ΛΑΚΗΣ !!! Ψηφίστε Μεϊμαράκη για συναίνεση με Τσίπρα

  ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !
 
Δεν κρύβονται οι προτιμήσεις του Σύριζα για το νέο Πρόεδρο της ΝΔ, τη στιγμή μάλιστα που τα πράγματα δυσκολεύουν για την κυβέρνηση. 

Ο ανεπίσημος εκπρόσωπος Τύπου της Αριστεράς, με άρθρο που υπογράφει στο προσωπικό του site δίνει γραμμή στους νεοδημοκράτες να “συγκρατήσουν τον θυμό και την οργή τους” και να ψηφίσουν στις 20 Δεκεμβρίου Βαγγέλη Μεϊμαράκη γιατί όπως τονίζει “κάθε άλλη ψήφος θα αποσταθεροποιήσει την κυβέρνηση”. 

Δε διστάζει μάλιστα να πει πως το πρόσφατο φιάσκο των εκλογών έγινε γιατί “κάποιοι δεν επιθυμούν συναίνεση με τον ΣΥΡΙΖΑ”, αντίθετα με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη που θα κάνει ό,τι μπορέσει για να “βάλει πλάτη” στον Τσίπρα.

Στο άρθρο του, χαρακτηρίζει ως νεοχουντικό τον Αδωνι Γεωργιάδη ενώ για τον Απόστολο Τζιτζικώστα λέει πως ‘βασιλοφέρνει”. 

Αυτή η επίθεση προς όσους δεν επιθυμούν να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην καταστρεπτική πολιτική του δεν σταματά εκεί. 

Ο Λάκης Λαζόπουλος, λειτουργώντας ως γνήσια προπαγάνδα του συστήματος,  έχει το θράσος να καλέσει τους Νεοδημοκράτες να καθίσουν στα...αυγά τους και να ανεχτούν τον Τσίπρα Πρωθυπουργό, στηρίζοντας τον πρόθυμο να συναινέσει, Βαγγέλη Μεϊμαράκη. 

Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που τόσα χρόνια καλούσε τον κόσμο να ξεσηκωθεί απέναντι στα Μνημόνια και να ανατρέψει την κυβέρνηση της ΝΔ. 

Τότε προφανώς, η χώρα δεν είχε ανάγκη σταθερότητας….

Είναι ξεκάθαρος ο πανικός και ο φόβος του συστήματος πως η Νέα Δημοκρατία στις 20 Δεκεμβρίου θα αλλάξει και θα τιμωρήσει όσους πάνε να κάνουν συνενόχους τους νεοδημοκράτες σε μια κυβέρνηση που κατάρρεει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου